Vijf inspirerende bestemmingen voor u en uw huurcamper

Als u er met de camper op uit wilt en u heeft Duitsland, Spanje en Italië inmiddels wel gezien, dan zijn er nog ontzettend veel inspirerende plekken in Europa om te ontdekken. In deze blog geven we u de vijf meest inspirerende landen om per camper te ontdekken.

1. Slovenië

Voor een vakantie denk je misschien niet meteen aan Slovenië. Maar het land ligt slechts 1200 kilometer van Nederland. Het prachtige land ligt aan de zuidrand van de Alpen en wordt omringd door de landen Oostenrijk, Italië, Kroatië en Hongarije. Het land is gevuld met prachtige bossen en is vrij bergachtig. Naast de natuur is het ook aan te raden de stad Ljubljana te bezoeken of het Bledmeer.

2. Sardinië
Hoewel het Italiaanse Sardinië een eiland is, is het zeer goed met de camper te bereiken. Vanuit verschillende steden in Italië varen er veerboten, waarmee u met de camper naar het eiland kunt varen. Het eiland is gevuld met rustige wegen, prachtige natuur en natuurlijk de oude Italiaanse cultuur die u zult vinden in de kleine dorpjes op het eiland.

3. Noorwegen en Zweden
De twee noordelijke Scandinavische landen zijn bij uitstek geschikt om met de camper te bezoeken. En ze liggen ook helemaal niet zo ver van Nederland. Als u de veerboot in Denemarken neemt bent u in 1300 kilometer in Noorwegen, of rij over de indrukwekkende bruggen in Denemarken via Kopenhagen naar Malmö in Zweden. Eenmaal aangekomen rijdt u door indrukwekkende natuur over rustige wegen. In Noorwegen kunt u zelfs waar u maar wilt kamperen. Ziet u een mooi plekje langs een van de vele prachtige meren of fjorden? Zet de camper neer en u bent klaar.

4. Macedonië
Dit land ligt iets verder dan de vorige drie landen. Met 2100 kilometer is het een flinke rit, maar ook een indrukwekkende roadtrip. Eenmaal in Macedonië aangekomen kunt u genieten van een gastvrij land vol met historie, natuur en culturele bezienswaardigheden.

5. Engeland en Schotland
In Engeland en Schotland kunt u genieten van veel natuur en een oude historie. De prachtige uitgestrekte natuur is perfect om met de camper doorheen te rijden en het is bovendien ook nog praktisch om de hoek. U neemt eenvoudigweg de Eurotunnel bij Calais in Frankrijk en u bent in een half uurtje in het Verenigd Koninkrijk.

Wilt u een camper huren voor uw volgende vakantiereis om bijvoorbeeld een van deze landen te bezoeken? Bruinekreeft Camperverhuur uit Barneveld heeft de camper voor u. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

0 0
Feed

Schrijf een reactie